Αλλαγές

Πολιτική Επιστροφών

Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα και την ανταλλαγή τους με άλλα προϊόντα μέσα σε 10 ημέρες από την ημέρα παράδοσης με τη προϋπόθεση ότι τηρούνται οι παρακάτω όροι.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη (εάν το προϊόν αντικατάστασης έχει αξία μεγαλύτερη των € 40,00 ,διαφορετικά η χρέωση είναι € 4,90), ενώ για κάθε αλλαγή μετά την πρώτη, η επιβάρυνση ανέρχεται σε 6,00€ ανά αλλαγή και χρεώνεται αυτόματα στην παραγγελία αντικατάστασης.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με χρέωσή του και επιβαρύνεται για την αποστολή αντικατάστασης με τα κανονικά έξοδα αποστολής (ανάλογα με τη χώρα προορισμού).

Παρακαλούμε σημειώστε ότι πριν από οποιαδήποτε επιστροφή-αλλαγή θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το κατάστημα. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην επιστρέψουμε προϊόντα που δεν συμφωνούν με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών που αναγράφονται παρακάτω. Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής.

Διαδικασία Επιστροφής:

Επικοινωνείτε με e-mail στο info@comicstars.net ή στο τηλέφωνο: 2831400383 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.

Όροι Επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

*Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής δεν υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής.

*Αν πρόκειται για προϊόντα προσφοράς-έκπτωσης οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο με αντίστοιχα προϊόντα προσφοράς-έκπτωσης.

*Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, να μην είναι λερωμένα και να είναι κατάλληλα για επαναπώληση.

*Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους, την απόδειξη του καταστήματος καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.

*Όταν παραλάβετε τα προϊόντα,( όταν πρόκειται για ρούχα, μαγιό και εσώρουχα) αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από τα προϊόντα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους.

Εφ' όσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στο κατάστημα , (με την ίδια μεταφορική εταιρία που τα παραλάβατε) και να τα ανταλλάξετε με άλλα.

Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων, το Comic Stars διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.

To Comic stars E-shop δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή.